Βραβεία FIDIC 2017 – Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων

Η FIDIC ανακοίνωσε την έναρξη της διαδικασίας απονομής των βραβείων των καλύτερων έργων για το 2017.

Για την Ελλάδα αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν εταιρείες ή ενώσεις εταιρειών που είναι εγγεγραμμένες στον ΣΕΓΜ (μέλος και εκπρόσωπος της Ελλάδας στη FIDIC). Τα προτεινόμενα προς βράβευση έργα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί την τελευταία πενταετία και να έχουν τεθεί σε λειτουργία ένα (1), τουλάχιστον, έτος πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων (23.06.2017).

Οι εταιρείες που θα βραβευτούν θα τιμηθούν σε ειδική τελετή στο FIDIC Conference Gala Dinner που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο 2017 στην Ινδονησία.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία, τις ελάχιστες προϋποθέσεις και απαιτήσεις των προτεινόμενων έργων, καθώς και για τις σχετικές προθεσμίες, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Όσα μέλη ενδιαφέρονται για την υποβολή πρότασης βράβευσης έργου τους (ή/και έργων άλλων εταιρειών-μελών) μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης του ΣΕΓΜ, κ. Αγγελική Γκούτσε (T. 210 6452 232, E. segm [at] segm [dot] gr), ή/και να ενημερώσουν οποιοδήποτε μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου, ώστε να γίνει η σχετική προετοιμασία και οργάνωση της/των συμμετοχής/ών.