Ενημερωτική συνάντηση για την αγορά της Τουρκίας, 28.11.2016

Ο ΣΕΒ στο πλαίσιο της επιχειρηματικής συνάντησης με επιχειρήσεις από την Τουρκία, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εξωτερικών Οικονομικών Σχέσεων της Τουρκίας (Foreign Economic Relations Board – DEiK), ο Τομέας Αναπτυξιακών Πολιτικών και Εξωστρέφειας του ΣΕΒ διοργανώνει προπαρασκευαστική συνάντηση για τις ελληνικές εταιρείες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην Τουρκία, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016, και ώρα 16:00 στα γραφεία του.

Κατά τη συνάντηση θα γίνει αναλυτική παρουσίαση της Τούρκικης οικονομίας και των προοπτικών ανάπτυξης, του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και των συνθηκών που επικρατούν, τις διαδικασίες, τους τομείς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, τις δυνατότητες συνεργασιών με τοπικούς εταίρους, τις πρακτικές, τα κίνητρα, τις δυσκολίες και τα εμπόδια στη σύναψη εμπορικών σχέσεων.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο email ir [at] sev [dot] org [dot] gr αποστέλλοντας το όνομα και την ιδιότητα του εκπροσώπου της εταιρίας, έως και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου Νοεμβρίου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Βίκυ Μακρυγιάννη, Advisor, Τομέα Αναπτυξιακών Πολιτικών και Εξωστρέφειας, Τ. 211 500 6121, E.vmakrigianni [at] sev [dot] org [dot] gr.