Επιτυχής η εκδήλωση για την πίτα του ΣΕΓΜ

9 Φεβρουαρίου 2007

Η καθιερωμένη πλέον πρώτη συνάντηση της χρονιάς… ήταν φέτος δεύτερη, αφού προηγήθηκε η συγκέντρωση της συζήτησης για τον Ν. 3316. Όμως, αυτό δεν αποτέλεσε τροχοπέδη, ούτε στην προσέλευση, ούτε στο κέφι αυτών που την τίμησαν.

Φυσικά μιλάμε για την κοπή της πίττας του Συνδέσμου, που φέτος επανέκαμψε στον γνώριμο χώρο του «Ginger», στη γειτονιά των γραφείων μας, όπου -την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου- στελέχη και συνεργάτες περίπου εξήντα Γραφείων – μελών του Συνδέσμου μαζεύτηκαν μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας και να πιούν το ποτό τους και να τσιμπήσουν το μεζέ τους, συζητώντας για άλλα θέματα πέραν από τις μελέτες, τους διαγωνισμούς, τις αμοιβές και να ξεσκάσουν με τους επαγγελματικούς (και όχι μόνο) φίλους.

Πριν από την κοπή της πίττας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Παναγιώτης Αντωναρόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους του συμβουλίου για την τρέχουσα περίοδο. Στη συνέχεια, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Πέτρος Πετρακόπουλος έκοψε την πίττα, μοιράζοντας τα κομμάτια της στους εκπροσώπους όλων των παρισταμένων γραφείων. Το τυχερό φλουρί έπεσε από κοινού στο γραφείο «ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.» και… στον εαυτό του, δηλαδή στο έτερο τυχερό Γραφείο για το 2007, την «ΜΕΑΣ ΕΠΕ».

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από πολύ κέφι και καλή διάθεση, κρατώντας μέχρι αργά το απόγευμα, όταν είχε ήδη σκοτεινιάσει. Πολλές ευχές για τον νέο χρόνο και του χρόνου…