Έκθεση TransMEA 2023

Η 5η Διεθνής Έκθεση TransMEA 2023 – Έξυπνες Μεταφορές & Εφοδιαστικές Αλυσίδες και του Φόρουμ Μέσης Ανατολής & Αφρικής (5th International Smart Transportation & Logistics Fair and Forum for the Middle East & Africa) θα διεξαχθεί στο Κάιρο, στις 5-8 Νοεμβρίου 2023.

Στόχος της Διεθνούς Έκθεσης Trans MEA είναι η προσέλκυση εταιρειών που δραστηριοποιούνται στους τομείς των μεταφορών και υποδομών (transport, infrastructure, logistics and mobility), και ενδιαφέρονται να συμβάλουν στη ανάπτυξη προηγμένων πόλεων μέσω της συνεργασίας και του κοινού οφέλους σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Σύμφωνα με διαθέσιμες πληροφορίες, υπάρχει ενδιαφέρον το Φόρουμ να αποτελέσει ευκαιρία για συναντήσεις όχι μόνο με Αιγυπτίους ομολόγους αλλά και με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας της Μέσης Ανατολής, του Αραβικού κόσμου και της Αφρικής.

Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Αιγύπτιου Προέδρου, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Αιγύπτου και θα περιλαμβάνουν παρουσιάσεις, συνεδριάσεις και συναντήσεις.

Για επιπλέον πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ενημέρωση εδώ.