Έκτακτο Δελτίο ΣΕΒ: Μαζί για την αντιμετώπιση της κρίσης του COVID -19

Η πανδημία του κορονοϊού επηρεάζει κάθε πτυχή της ζωής μας, συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής δραστηριότητας. Για τις ελληνικές επιχειρήσεις σήμερα, ύψιστη προτεραιότητα είναι η προστασία της υγείας των εργαζομένων. Παράλληλα, οφείλουμε όλοι να καταβάλλουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή συνέχιση της επιχειρηματικής λειτουργίας, την προσφορά των απαραίτητων αγαθών και υπηρεσιών στους πολίτες, τη διατήρηση του παραγωγικού ιστού την επόμενη μέρα και την προστασία των θέσεων εργασίας.

Το έκτακτο ενημερωτικό δελτίο του ΣΕΒ αποσκοπεί στην κωδικοποίηση των σημαντικότερων πρωτοβουλιών και πηγών πληροφόρησης για επιχειρήσεις και εργαζόμενους, σε Ελλάδα και Ευρώπη, για την αντιμετώπιση της κρίσης του κορονοϊού. Πιστεύουμε πως η ενημέρωση για κάθε πτυχή της κατάστασης αποτελεί το πρώτο και σημαντικότερο βήμα, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στη μεγάλη πρόκληση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης. Παράλληλα, για να βγούμε από αυτή την περιπέτεια, κρίσιμο ζητούμενο είναι η δημιουργία εσωτερικού κλίματος ασφάλειας, ηρεμίας, αλλά και κουλτούρας υπευθυνότητας και προσφοράς.

Σε αυτές τις κρίσιμες μέρες, ο ΣΕΒ παραμένει κοντά στα μέλη του, συνεχίζοντας τη διαρκή ενημέρωση για κάθε θέμα που σχετίζεται με την κρίση του κορονοϊού, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμβολή στη συνέχιση της οικονομικής δραστηριότητας και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας. Ο κοινός σκοπός όλων είναι το τέλος της κρίσης αυτής, να μας βρει όρθιους και δυνατούς.

Δείτε ΕΔΩ το έκτακτο Ενημερωτικό Δελτίο του ΣΕΒ για την αντιμετώπιση της κρίσης του COVID-19.