Έρευνα ΣΕΓΜ στα Μέλη του για τον Κορωνοϊό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΜ παρακολουθώντας στενά την κατάσταση, όπως διαμορφώνεται λόγω του κορωνοϊού, έχει δημιουργήσει από την αρχή της κρίσης, στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου, τη στήλη «ΣΕΓΜ: Τακτική Ενημέρωση για τη λειτουργία των εταιρειών μας». Στη στήλη αναρτώνται τακτικά σχετικές ενημερώσεις.

Ο ΣΕΓΜ, προκειμένου να καταγράψει την κατάσταση, ως έχει διαμορφωθεί, αναφορικά με την εσωτερική λειτουργία των εταιρειών-μελών του, τη χρήση των μέτρων στήριξης που έχουν ανακοινωθεί και την ανταπόκριση των πελατών τους στις υποχρεώσεις τους, αποφάσισε να οργανώσει μια έρευνα, με στόχο να δράσει στοχευμένα με βάση τις προτεραιόητες που οι ίδιες θα θέσουν. 

Για να συμμετάσχετε στην έρευνα αυτή συμπληρώστε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο, το οποίο απαιτεί 10 – 15 λεπτά από τον χρόνο σας, και πραγματοποιείται σε ειδική πλατφόρμα η οποία εξασφαλίζει την πλήρη ανωνυμία των στοιχείων των εταιρειών, που συμμετέχουν. Παρακαλούμε για την άμεση συμπλήρωσή του και πάντως μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου 2020. 
 
Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Γίνετε μέλη του ΣΕΓΜ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλη την κατηγορία ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο. https://www.surveymonkey.com/r/SEGM_COVID19.