Διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα: Global Webinar Promotion – Snow Avalanche Protection and Mitigation Solutions

Η Maccaferri προσκαλεί στο νέο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα: Global Webinar Promotion – Snow Avalanche Protection and Mitigation Solutions στις 21/03/2024.

Η τρομερή δύναμη των χιονοστιβάδων, που έχει την ικανότητα να μεταφέρει τόνους χιονιού και θραυστών υλικών με μεγάλες ταχύτητες, καθιστά  επείγουσα ανάγκη τον αποτελεσματικό περιορισμό του κινδύνου αυτού. Αυτή η ανάγκη εκτείνεται πέρα από τη διαφύλαξη των ζωών και των περιουσιών των ορεινών κοινοτήτων, αφού η επιδραστική δύναμη είναι εγγενής σε αυτά τα φυσικά γεγονότα.

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου, θα συζητηθεί το κρίσιμο θέμα της άμυνας από χιονοστιβάδες , «Λύσεις πρόληψης και περιορισμού της χιονοστιβάδας». Επιπλέον, θα διερευνηθούν οι προκλήσεις που προκύπτουν από αυτές τις ισχυρές δυνάμεις της φύσης και την επιτακτική ανάγκη ανάπτυξης στρατηγικών που υπερβαίνουν την προστασία, με στόχο τον επαναπροσδιορισμό της ασφάλειας στις ορεινές περιοχές.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην σελίδα https://www.maccaferri.com/webinar/snow-avalanche-prevention-and-mitigation-solutions/

Στη σελίδα θα βρείτε 3 διαφορετικές ώρες συμμετοχής για να επιλέξετε όποια σας βολεύει (στα Αγγλικά).

Δείτε εδώ το link για το register.