Διοργάνωση Οικονομικού Φόρουμ Μογγολίας (Ουλάν Μπατόρ, 8-9.07.2024)

Η Πρεσβεία της Μογγολίας στη Σόφια (με αρμοδιότητα και για Ελλάδα) αποστέλλει πρόσκληση, προς ελληνικούς φορείς και επιχειρήσεις, για συμμετοχή τους στο ετήσιο Οικονομικό Φόρουμ της Μογγολίας (“Mongolia Economic Forum”), το οποίο θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα Ουλάν Μπατόρ μεταξύ 8-9 Ιουλίου 2024.

To εν θέματι Φόρουμ διεξάγεται από το 2010 και αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των οικονομικών και κοινωνικών προκλήσεων, με σκοπό την επιτάχυνση της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας. Η φετινή διοργάνωση με τίτλο “Go Mongolia” θα εστιάσει, σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο επιχειρηματικό και επενδυτικό περιβάλλον της Μογγολίας καθώς και στο ρόλο που διαδραματίζει στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού και στην περιφερειακή εμπορική ολοκλήρωση ως επιχειρηματικός κόμβος, ενώ θα παράσχει στους συμμετέχοντες δυνατότητες διερεύνησης πιθανών συνεργειών και δικτύωσης με φορείς λήψης αποφάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν εγγραφή εδώ και διαλέγοντας την επιλογή “By invitation” στο πρώτο πεδίο, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη διοργάνωση χωρίς κόστος
συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του εν θέματι Φόρουμ εδώ.