ΕΒΕΑ Export Forum 2016, 14.11.2016

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλοπούλου, διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «ΕΒΕΑ Export Forum 2016» τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, ώρα 9:30 π.μ.,  στο ΕΒΕΑ, Ακαδημίας 7, (6ος όροφος). Στην εκδήλωση θα συμμετέχει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, το Enterprise Greece, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη καθώς και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Στόχος είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων σχετικά με την ανάπτυξη του Διεθνούς Εμπορίου, την προσέλκυση επενδύσεων και συνεργασιών, τις επιχειρηματικές ευκαιρίες, αλλά και τους τρόπους προώθησης των ελληνικών προϊόντων σε ξένες αγορές, όπως επιχειρηματικές αποστολές και συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις. Θα δοθεί έμφαση στην αγορά του Ισραήλ και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες μεταξύ των δυο χωρών.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα στελέχη Ο.Ε.Υ. του Υπουργείου Εξωτερικών καθώς και την επικεφαλής του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Τελ Αβίβ, με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους για τις αγορές Ιταλίας, Καναδά, Ινδίας και Ισραήλ.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.