Εσπερίδα ΣΕΓΜ «Το νέο ασφαλιστικό σύστημα από τη σκοπιά των μελετητικών επιχειρήσεων»

Μετά και τις νέες αλλαγές στις ασφαλιστικές διατάξεις που επήλθαν με τον Ν. 4472/2017 (ΦΕΚ Α 74/19.05.2017) και κατόπιν παρότρυνσης πολλών εταιρειών – μελών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου αποφάσισε την οργάνωση ειδικής εσπερίδας με θέμα «Το νέο ασφαλιστικό σύστημα από τη σκοπιά των μελετητικών επιχειρήσεων», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017, και ώρα 17:30, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52).

Η εκδήλωση θα έχει βασικό ομιλητή τον κ. Διονύση Ρίζο, Δικηγόρο Αθηνών, εξειδικευμένο στο δίκαιο της κοινωνικής ασφάλισης, ο οποίος θα αναλύσει το νέο θεσμικό πλαίσιο ασφάλισης του Ν. 4387/2016, όπως έχει διαμορφωθεί και διευκρινιστεί μέχρι σήμερα, από τη σκοπιά των μελετητικών επιχειρήσεων, εμβαθύνοντας στα βασικά θέματα που απασχολούν τις εταιρείες.

Επιπλέον, έχει κανονιστεί η έκδοση Ειδικού Τεύχους με τεκμηριωμένες γνωμοδοτήσεις επί συγκεκριμένων ερωτημάτων των εταιρειών – μελών του Συνδέσμου, το οποίο θα διανεμηθεί κατά την εκδήλωση.

Στην Εκδήλωση καλούνται και παροτρύνονται να παρευρεθούν εκπρόσωποι όλων των εταιρειών μελών του ΣΕΓΜ.

Δηλώσεις συμμετοχής και υποβολή ερωτημάτων (αποκλειστικώς για μέλη του ΣΕΓΜ) μέχρι την 19η/6/2017, με αποστολή e-mail στον Σύνδεσμο (segm [at] segm [dot] gr).