Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΜ 2022

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΜ, στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της Έκθεσης των Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου 2021-2022, από την κα Δέσποινα Καλλιδρομίτου, Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΣΕΓΜ , τον κ. Σπύρο Παπαγρηγορίου, Αντιπρόεδρο Α’ του Δ.Σ. ΣΕΓΜ, τον κ. Ιωάννη Λαδόπουλο, Αντιπρόεδρο Β’ του Δ.Σ. ΣΕΓΜ, τον κ. Γιώργο Ντούλη, Γ.Γραμματέα του Δ.Σ. ΣΕΓΜ, και τον κ. Παναγή Τονιόλο, Μέλος του Δ.Σ. ΣΕΓΜ. Ακολούθησαν τοποθετήσεις των μελών και εν συνεχεία η ψήφιση των πεπραγμένων.

Εν συνεχεία, η Οικονομική Επιμελήτρια του ΣΕΓΜ, κα Ιωάννα Ξανθοπούλου, παρουσίασε τον Οικονομικό Απολογισμό του 2021-2022 και τον Προϋπολογισμό του 2022-2023, στις οποίες παρουσιάσεις τα μέλη κλήθηκαν να τοποθετηθούν και να ψηφίσουν.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, διεξήχθη επίσης στρογγυλό τραπέζι με θέμα “Η Ανάπτυξη της Ελλάδας καθώς και του Κλάδου μας μετά το 2026 που ολοκληρώνονται οι έκτακτες χρηματοδοτικές ενισχύσεις της επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης”, στο οποίο μίλησαν οι αξιότιμοι καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νικόλαος Βέττας, Γενικός Διευθυντής ΙΟΒΕ, και κ. Νικόλαος Χριστοδουλάκης, πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Η λήξη της πραγματοποιήθηκε με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο, στην έναρξη του οποίου ο κ. Σταύρος Δαμιανίδης, επίτιμος Πρόεδρος της “ΛΔΚ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ Α.Ε.”, παρέθεσε ομιλία.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Ελλάς που είναι δίπλα σε κάθε επαγγελματία έτσι ώστε να προσφέρει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και προϊόντα μεταξύ των οποίων: VRF Συστήματα θέρμανσης και ψύξης LG Multi V 5 (Heat Pump / Heat Recovery), Μονάδες Split (RAC) & Διαιρούμενου Τύπου Ημικεντρικά (Single CAC), Συστήματα Multi F & Multi FDX, ERV εναλλάκτες αέρα-αέρα & μονάδες 100 % νωπού για αερισμό χώρων, Chillers & LG Therma V Αντλίες Θερμότητας (Split & Monobloc) αέρος-νερού, Μονάδες LG Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις & Infotainment Σύστημα, Οθόνες Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage).