Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2017 του ΣΕΓΜ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017, στην Αίγλη Ζαππείου, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΜ, η οποία περιλάμβανε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της περιόδου 2018-2019.

Τα εκλεγέντα μέλη του νέου Δ.Σ., το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αρχές του 2018, είναι οι κ.κ. Κωνσταντίνος Καλέργης, Δέσποινα Καλλιδρομίτου, Ελευθέριος Διγώνης, Ιωάννης Λαδόπουλος, Σπύρος Παπαγρηγορίου, Παναγής Τονιόλος, Ιωάννα Ξαvθοπούλου, Θεόδωρος Τσιάλας, Θεόδωρος Δεληγιαννίδης (τακτικά μέλη), Παναγιώτης Κοτσαvόπουλος και Χρήστος Τσομπανίδης (αναπληρωματικά μέλη).

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε η βραδινή εκδήλωση με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο του Συνδέσμου, στην οποία παρευρέθησαν περίπου 100 άτομα, μέλη και καλεσμένοι του Συνδέσμου. Στη βραδινή εκδήλωση μίλησε ο Πρόεδρος του ΣΕΓΜ, κ. Κωνσταντίνος Καλέργης, και ακολούθησε κεντρική ομιλία με θέμα “Τα Μνημόνια, η κρίση, ο τεχνικός κλάδος: τα νέα δεδομένα του παιχνιδιού” από τον κ. Παναγιώτη Μαλαμίτση του Ομίλου «Ελλάκτωρ».

Ευγενική χορηγός της Γενικής Συνέλευσης ήταν η εταιρεία Wilo, η οποία πραγματοποίησε και ενδιαφέρουσα εταιρική παρουσίαση στα μέλη του Συνδέσμου.