Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για την αγορά του Καναδά 12/03/2024

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων «Ημερών Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», που στοχεύουν στην ενημέρωση της επιχειρηματικής κοινότητας για τις διεθνείς αγορές, διοργανώνεται από το Υπουργείο Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ), την Τρίτη, 12 Μαρτίου τ.έ., στις 10:00, στο κτήριο του Κέντρου Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Μίχαλος του ΕΒΕΑ (Αμερικής 8, Αθήνα), «Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για την αγορά του Καναδά».

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί, από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) Τορόντο, κ. Διονύση Πρωτοπαπά, Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ Β΄, η αγορά του Καναδά, με ιδιαίτερη έμφαση στους κάτωθι τομείς που εμφανίζουν ιδιαίτερη εξαγωγική δυναμική: Α. Αγροδιατροφικά προϊόντα Β. Οίνοι & Αλκοολούχα ποτά Γ. Φάρμακα & Καλλυντικά Δ. Δομικά Υλικά Ε. Βιομηχανικά Προϊόντα.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, και μετά το πέρας της συζήτησης, θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών με τον κ. Γενικό Σύμβουλο ΟΕΥ.

Για συμμετοχή στην εκδήλωση, μπορείτε να εγγραφείτε στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScdt1D9m91wdiL-smUfWQXP-UcH6SvJ5KYWk7ZMVAbQPCpMPw/viewform

Δείτε τη σχετική πρόσκληση και το πρόγραμμα.