Κοπή πίτας 2009

Η κοπή της πίτας φέτος πραγματοποιήθηκε και πάλι προς το ιστορικό κέντρο της πόλης, στο restaurant-bar «Brachera», την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου.

Δεκάδες συνάδελφοι, στελέχη και εργαζόμενοι από τις εταιρείες-μέλη του ΣΕΓΜ συγκεντρώθηκαν στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου, στο restaurant-bar «Brachera», στην πλατεία Αβησσυνίας.
Η εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, με καλό φαγητό και μπόλικο ποτό, και κράτησε ως νωρίς το βράδυ, με πολύ κέφι και μακριά από το άγχος της καθημερινότητας, δικαιώνοντας τον θεσμό και την επιλογή του χώρου. Στη σύντομη ομιλία του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΓΜ Πέτρος Πετρακόπουλος, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, προσωπική ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία σε όλους τους παρευρισκόμενους, αποκάλυψε την έκπληξη, που είχε υποσχεθεί με την αποστολή της πρόσκλησης συμμετοχής στην εκδήλωση και η οποία δεν ήταν από μια ανάθεση στο κάθε γραφείο, όπως χαριτολογώντας είπε ότι όλοι ίσως περίμεναν, αλλά ένα αντίτυπο του λευκώματος για τις κατοικίες των πυρόπληκτων, το οποίο περίμενε –μαζί με το κομμάτι της πίτας– κάθε γραφείο- μέλος του Συνδέσμου.