Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΜ (15/12/2016)

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 16:30, στην Αθήνα, στην Royal Olympic Hotel, θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΜ.

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει, στις 19:30, η βραδινή εκδήλωση με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο του Συνδέσμου, με το παρακάτω ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα:

19:30 με 20:00: Προσέλευση καλεσμένων.
20:00 με 20:20: Σύντομοι χαιρετισμοί (εκ μέρους της κυβέρνησης έχει κληθεί και θα παραστεί ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αστέριος Πιτσιόρλας, ο οποίος θα κάνει μία σύντομη τοποθέτηση για τις δυνατότητες συνεργασίας με τον ΣΕΓΜ με σκοπό την ενίσχυση και την προώθηση της εξωστρέφειας του μελετητικού κλάδου, καθώς και την αξιοποίηση αυτού στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση στρατηγικών επενδύσεων).
20:20 με 20:50: Παρουσίαση της επένδυσης του «Ελληνικού» με έμφαση στις προβλεπόμενες απαιτήσεις μελετητικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, κ.κ. Ζήσιμος Δανηλάτος και Δημήτριος Ζωντανός, Διευθυντής Ανάπτυξης της εταιρείας LAMDA Development S.A. (ευγενικής χορηγού της Γ.Σ. του ΣΕΓΜ).
20:50 με 21:00: Το παρόν και το άμεσο μέλλον των οδικών υποδομών της χώρας μας, κ. Βασίλειος Χαλκιάς, Πρόεδρος του φορέα «HELLASTRON (HELLENIC ASSOCIATION of TOLL ROAD NETWORK)» (ευγενικού χορηγού της Γ.Σ. του ΣΕΓΜ).
21:00 με 21:10: Ο ρόλος της Πιστοποίησης στην εκπόνηση και διαχείριση μελετών,  κ. Ιωάννης Οικονομίδης, Διευθυντής Πιστοποίησης της ΤÜV HELLAS (TÜV NORD GROUP) (ευγενικής χορηγού της Γ.Σ. του ΣΕΓΜ).

Η βραδινή εκδήλωση θα κλείσει με την απονομή του Βραβείου Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του ΣΕΓΜ.

Λόγω της απρόσμενης πολύ μεγάλης ζήτησης συμμετοχής στη βραδινή εκδήλωση/δείπνο (σε σχέση με προηγούμενα έτη) και προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλα τα στελέχη των εταιρειών-μελών του Συνδέσμου που επιθυμούν και, ταυτοχρόνως, να διασφαλιστεί η άνετη και ποιοτική διεξαγωγή της εκδήλωσης, αποφασίστηκε η αλλαγή του χώρου, καθόσον η Αίγλη Ζαππείου δεν καλύπτει, πλέον, τις απαιτήσεις μας.

Στο πλαίσιο αυτό, κανονίστηκε η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και της βραδινής εκδήλωσης/δείπνου στο Royal Olympic Hotel*, Αθανασίου Διάκου 28-34 (απέναντι από τον Ναό του Ολυμπίου Διός).