Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΜ

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016, στο Royal Olympic Hotel, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΜ.

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ομοφώνως η Έκθεση Πεπραγμένων του Δ.Σ. για το 2016, ο Οικονομικός Απολογισμός του 2016 και ο προτεινόμενος Προϋπολογισμός του 2017.

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε η βραδινή εκδήλωση με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο του Συνδέσμου. Στην εκδήλωση/δείπνο, στην οποία παρευρέθησαν 140 άτομα περίπου, στελέχη των εταιρειών του ΣΕΓΜ και εκπρόσωποι της πολιτείας, της ακαδημαϊκής κοινότητας και διαφόρων επιχειρηματικών φορέων, μεταξύ άλλων:

  • Υπήρξε χαιρετισμός – σύντομη ομιλία από τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αστέριο Πιτσιόρλα, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα άμεσης ολοκλήρωσης της 2ης αξιολόγησης εφαρμογής της τελευταίας συμφωνίας με τους θεσμούς, η οποία θα δώσει ώθηση στην προσέλκυση επενδύσεων και στην είσοδο της χώρας σε σταθερή αναπτυξιακή τροχιά. Επίσης, επισήμανε την πρόθεση ουσιαστικής συνεργασίας του με τον ΣΕΓΜ και, εν γένει, με τους επιχειρηματικούς φορείς, για τη βέλτιστη και αποδοτική διαχείριση του χαρτοφυλακίου που έχει αναλάβει, το οποίο έχει άμεση σχέση με τον ιδιωτικό τομέα (επενδύσεις, ΣΔΙΤ και οικονομική διπλωματία).
  • Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της επένδυσης του «Ελληνικού» από τους κ.κ. Ζήσιμο Δανηλάτο και Δημήτριο Ζωντανό, Διευθυντές Ανάπτυξης της εταιρείας LAMDA Development S.A.
  • Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για το παρόν και το άμεσο μέλλον των οδικών υποδομών της χώρας μας, από τον κ. Βασίλειο Χαλκιά, Πρόεδρος του φορέα «HELLASTRON (HELLENIC ASSOCIATION of TOLL ROAD NETWORK)».
  • Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για τον ρόλο της Πιστοποίησης στην εκπόνηση και διαχείριση μελετών, από τον κ. Ιωάννη Οικονομίδη, Διευθυντή Πιστοποίησης της ΤÜV HELLAS (TÜV NORD GROUP).

dsc_0572

dsc_0582

dsc_0639

dsc_0688

dsc_0734

dsc_0740

dsc_0760