Πρόσκληση στην Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΕΓΜ του έτους 2018 (2η Υπόμνηση)

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού του Συνδέσμου, καλούνται τα μέλη του ΣΕΓΜ στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 16.30, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Domotel Kastri, με την κάτωθι Ημερήσια Διάταξη:

  1. Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2018.
  2. Οικονομικός απολογισμός της περιόδου 01/12/2017 έως 30/11/2018.
  3. Προϋπολογισμός της νέας διαχειριστικής περιόδου, από 01/12/2018 μέχρι 30/11/2019.
  4. Επιβεβαίωση Σύνθεσης Ανωτάτου Πειθαρχικού Συμβουλίου.
  5. Συζήτηση – τοποθετήσεις μελών.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις παρ. 1 και 6 του άρθρου 18 του καταστατικού, η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών που θα παραστούν.

Μετά τη Γενική Συνέλευση, στις 19:30, θα ακολουθήσουν η βραδινή εκδήλωση και το καθιερωμένο επίσημο δείπνο του Συνδέσμου.

Η φετινή εκδήλωση περιλαμβάνει συζήτηση με θέμα: «Αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και η συμβολή του Μελετητικού – Συμβουλευτικού Κλάδου», στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωπος της κυβέρνησης (αναμένεται οριστικοποίηση), ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Γιάννης Μανιάτης, Καθηγητής ΑΠΘ & Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο οικονομικός αναλυτής – δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου (Καθημερινή).

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται με την από κοινού ευγενική υποστήριξη της εταιρείας ΣΤΑΓΑΚΗΣ Ι. ΜΙΧΑΗΛ Α.Ε.Β.Ε. και της Ιταλικής Ένωσης Κατασκευαστών Στηθαίων A.B.E.S.C.A. (Associazione Barriere Elementi Sicurezza Cemento Armato).

Για την άρτια και ποιοτική οργάνωση της Γενικής Συνέλευσης και την αποφυγή προβλημάτων εσφαλμένης εκτίμησης των συμμετασχόντων, λόγω της υψηλής ζήτησης συμμετοχής στη βραδινή εκδήλωση/δείπνο, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και η αποστολή της συνημμένης επιβεβαίωσης συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 7/12/2018.

Ο Πρόεδρος, Κωνσταντίνος Καλέργης

Ο Γενικός Γραμματέας, Παναγής Τονιόλος

ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ