Στην ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. το φλουρί της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΓΜ

Με επιτυχία διεξήχθη χθες 6/2/20 σε μία γεμάτη αίθουσα στο Upper all day bistro bar στο Σύνταγμα, η κοπή πίτας του ΣΕΓΜ για το 2020. Στην εκδήλωση παρέστη μεγάλος αριθμός στελεχών από μέλη του Συνδέσμου και εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων, ο Πρόεδρος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΑΑΔΗΣΥ) κος Γιώργος Καταπόδης με την σύζυγό του, ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας Υποδομών και Κατασκευών (ΕΣΒΥΚ) ομ. Καθηγητής ΕΜΠ Σέργιος Λαμπρόπουλος, ο Διευθυντής της Δ/νσης Β8 Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εξωτερικών κος Αντώνης Κατεπόδης, ο τέως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης και μελετητής κος Ηλίας Ξανθάκος, η Πρόεδρος του τμήματος Αττικής του Συνδέσμου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών (ΣΑΔΑΣ) κα Τζούλια Τσαλίκη, ο νομικός σύμβουλος και ειδικός σε θέματα διεθνών δημοσίων συμβάσεων FIDIC κος Δημήτρης Κουρκουμέλης και οι νομικοί σύμβουλοι του Συνδέσμου Πάνος και Άννα Χασάπη.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Παναγής Τονιόλος στη σύντομη ομιλία του πριν την κοπή της πίτας, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ζήτησε την ενεργή στήριξη όλων στην προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου για τη βελτίωση των συνθηκών υγιούς και εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας των μελών του. Τέλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την κα Αγγελική Νταλιάνη, επικεφαλής της εταιρείας «ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ» για την ευγενική της χορηγία στην εκδήλωση.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε το μέλος μας ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ Α.Ε. και το καλαίσθητο δώρο που είχαν επιμεληθεί εκ μέρους του Δ.Σ. οι κυρίες Ιωάννα Ξανθοπούλου Δέσποινα Καλλιδρομίτου,  παρέλαβε η κα Βάλια Αντωνίου. Σε όλους τους παρευρισκομένους δόθηκε εκ μέρους του Προέδρου, αναμνηστική κούπα με τα στοιχεία του ΣΕΓΜ.