Δ.Τ. 14.01.2016 ΣΕΓΜ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον ΣΕΓΜ για τη διετία 2016-2017

Στις 11/1/2016 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών – Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ), το οποίο αναδείχθηκε από τις εκλογές της 17ης Δεκεμβρίου 2015. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ., το οποίο έχει διετή θητεία, έχει ως εξής:

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
1 Καλέργης Κωνσταντίνος Πρόεδρος ΡΟΪΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε.
2 Καλλιδρομίτου Δέσποινα Α’ Αντιπρόεδρος ΕΨΙΛΟΝ INTERNATIONAL Α.Ε.
3 Παπαγρηγορίου Σπύρος Β’ Αντιπρόεδρος ENVECO A.E.
4 Τονιόλος Παναγής Γενικός Γραμματέας ΑDT-ΩΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Τ.Ε.
5 Ξανθοπούλου Ιωάννα Αν. Γενικός Γραμματέας ΥΔΡΟΔΟΜΙΚΗ Ε.Π.Ε.
6 Τσιάλας Θεόδωρος Επιμελητής Οικονομικών TEM A.E.
7 Κοτσανόπουλος Παναγιώτης Μέλος ΔΟΜΗ Α.Ε.
8 Τζάνης Παναγιώτης Μέλος G.T.B. ΑΝΟΔΟΣ A.Ε.
9 Χλύκας Νίκος Μέλος NERCO-Ν.ΧΛΥΚΑΣ & ΣΥΝ/ΤΕΣ Α.Ε.Μ.
10 Δεληγιαννίδης Θεόδωρος Αναπληρωματικό Μέλος DELCO Ε.Π.Ε.
11 Λώλος Γιώργος Αναπληρωματικό Μέλος ENVIROPLAN A.E.

«Στην κρίσιμη περίοδο που διανύουμε το νέο ΔΣ του ΣΕΓΜ δεσμεύεται ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ανάκαμψη του κλάδου των ελληνικών μελετητικών και συμβουλευτικών επιχειρήσεων, ο οποίος είχε, έχει και πρέπει να συνεχίσει να έχει σημαντικό ρόλο στον αναπτυξιακό σχεδιασμό και στην υλοποίηση των δημοσίων και των ιδιωτικών επενδύσεων της χώρας», επεσήμανε αμέσως μετά την εκλογή του ο νέος Πρόεδρος του ΣΕΓΜ κ. Κωνσταντίνος Καλέργης.

Στο πλαίσιο αυτό και υπό τη νέα του διοίκηση, ο ΣΕΓΜ δηλώνει την πλήρη του διαθεσιμότητα για συνεργασία με την κυβέρνηση, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους επιχειρηματικούς και επαγγελματικούς φορείς και επιμελητήρια, για τον σχεδιασμό δράσεων, μεταρρυθμιστικών και διαρθρωτικών αλλαγών και μέτρων προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης και της προστασίας της υγιούς, εξωστρεφούς, καινοτόμου και ανταγωνιστικής επιχειρηματικότητας.

ΣΕΓΜ-ΔΤ-14IAN16-ΝΕΟ ΔΣ