Συμμετοχή του ΣΕΓΜ στην 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»

Ο ΣΕΓΜ υποστηρίζει την 4η Διεθνή Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος», η οποία διοργανώνεται από την εταιρεία Τεχνοεκδοτική / Τ-Press στο M.E.C Παιανίας από τις 20-22 Μαρτίου 2020.

Στην έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» συμμετέχουν εταιρείες με δραστηριότητες στην αποκατάσταση περιβάλλοντος, τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και προώθησης λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας, την έρευνα και προώθηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, την κατασκευή και επισκευή κτηριακών υποδομών, την ανακύκλωση προϊόντων και υλικών, την «πράσινη» Βιομηχανία με μηχανήματα, εργαλεία και εξοπλισμό, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες Διαχείρισης Εφοδιασμού, καθώς και τα οχήματα και μηχανήματα έργων.

Περισσότερες Πληροφορίες για την «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» ΕΔΩ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» πρόκειται να πραγματοποιηθούν τα GreekGreen Awards. Επισημαίνεται ότι στα GreekGreen Awards 2020” έχουν ενταχθεί νέες κατηγορίες βραβείων ώστε να καλύψουν όλο το φάσμα των εξελίξεων στην κυκλική οικονομία. Από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, την ανακύκλωση, την αποκατάσταση περιβάλλοντος και την οικολογική δόμηση μέχρι τις εναλλακτικές τεχνολογίες, την οικολογική μετακίνηση, τον πράσινο τουρισμό και τις smart cities. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα γίνει από πολυμελή επιστημονική επιτροπή. Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό Δελτίο Τύπου ΕΔΩ.