Συνέδριο 2004 | Λουτράκι

Ετήσιο συνέδριο ΣΕΓΜ στο Λουτράκι. “Οι Έλληνες μελετητές μπροστά στην Ολυμπιακή πρόκληση”.

Με τον πλέον σαφή και πανηγυρικό τρόπο ανεδείχθη η σημαντική συμβολή και ο ρόλος των Ελλήνων μελετητών στην προετοιμασία, το σχεδιασμό και την υλοποίηση των Ολυμπιακών Έργων, στο ετήσιο συνέδριο, που οργανώθηκε στις 25 και 26 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο «Ποσειδών» στο Λουτράκι με τίτλο « Οι Έλληνες μελετητές αντιμέτωποι με την Ολυμπιακή πρόκληση».

Ο υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος, αναφερόμενος στην πρόοδο των έργων τόνισε ότι «παρά τις όποιες καθυστερήσεις, το θαύμα υλοποιείται και μάλιστα σε χρόνους ρεκόρ», ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΓΜ Παναγιώτης Αντωναρόπουλος επεσήμανε ότι «οι Έλληνες μελετητές κάτω από όχι ιδανικές συνθήκες έφεραν εις πέρας ένα τεράστιο μελετητικό έργο, σε χρόνους ασφυκτικούς, με αμοιβές σημαντικά μικρότερες από εκείνες των Ευρωπαίων συναδέλφων».

Κλείνοντας τις εργασίες του διήμερου συνεδρίου ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. Παύλος Ζαννής είπε χαρακτηριστικά : «Οι Έλληνες μελετητές κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο». Μεγάλη επίσης επιτυχία σημείωσε και η παράλληλη έκθεση με Ολυμπιακά Έργα.