Αναπτυξιακό φόρουμ «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα», 22 Απριλίου 2016

O Σύνδεσμος Ελληνικών Εταιρειών-Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ) συμμετέχει στους συνεργαζόμενους φορείς του επίκαιρου και ενδιαφέροντος φόρουμ με τίτλο «Επενδύοντας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα», το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 22 Απριλίου (ώρες 12.45 έως 20.00), στο ξενοδοχείο Astir Palace Βουλιαγμένης.

Στην εκδήλωση, η οποία έχει ως κύριο θέμα τις δυνατότητες αξιοποίησης και ανάπτυξης του Παράκτιου Μετώπου της Αθήνας (από Νέο Φάληρο ως Σούνιο), θα συμμετάσχουν οι 11 Δήμοι της περιοχής, το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το ΤΑΙΠΕΔ, καθώς και εκπρόσωποι από τους κλάδους του real-estate, του τουρισμού, των κατασκευών, των επενδυτικών – επιχειρηματικών- τουριστικών φορέων και της Δημόσιας Διοίκησης.

Το φόρουμ διοργανώνεται στo πλαίσιo των ενημερωτικών δράσεων της επιχειρηματικής Πρωτοβουλίας «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και της  Α-ENERGY INVESTMENTS και είναι το 17ο στοχευμένο φόρουμ της Πρωτοβουλίας τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Σημειώνεται ότι θα αποτελέσει, ταυτόχρονα, και την εναρκτήρια εκδήλωση του τριήμερου Money Show, που επίσης θα πραγματοποιηθεί στο Astir Palace Βουλιαγμένης.

Ειδικά για τα μέλη του ΣΕΓΜ εξασφαλίστηκε σημαντική έκπτωση και το κόστος συμμετοχής καθορίστηκε στα 50 € (προ ΦΠΑ) / ανά άτομο (έναντι αρχικού κόστους 150€ (προ ΦΠΑ) / ανά άτομο).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΟΡΟΥΜ
ΦΟΡΜΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες
Πρωτοβουλία «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και Α-ΕΝΕRGY
Τ: 210 6912183 | 210 6912505
e-mail: argohellas [at] otenet [dot] gr | info [at] a-energy [dot] gr
www.a-energy.gr
Συντονίστρια φόρουμ: Άντα Σεϊμανίδη, δημοσιογράφος
e-mail: ada [dot] seimanidi [at] gmail [dot] com