Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών σε Υγεία & Ψηφιακή Διακυβέρνηση – Έκκληση για δωρεές

Ο ΣΕΒ αναλαμβάνει πρωτοβουλία, κάνοντας έκκληση προς τα μέλη του να συνδράμουν οικονομικά στον τομέα της Υγείας και της Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Ήδη, πολλά από τα μέλη του, έχουν ευαισθητοποιηθεί και υπάρχει κινητικότητα σχετικά με τους τρόπους συνδρομής. Για το λόγο αυτό, ο ΣΕΒ συγκεντρώνει επί του παρόντος το ενδιαφέρον των μελών του και το προωθεί στις αρμόδιες αρχές.  Οι εταιρείες μέλη του ΣΕΓΜ που επιθυμούν να ανταποκριθούν στην έκκληση παρακαλούνται να αναφέρουν το ενδιαφέρον τους στέλνoντας e-mail στο members [at] sev [dot] org [dot] gr (σημειώνοντας αν επιθυμούν να συνεισφέρουν στον Τομέα της Υγείας ή της Ψηφιακής Διακυβέρνησης) καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, ώστε στη συνέχεια να έρθουν σε επαφή μαζί τους οι αρμόδιες αρχές.

Σε ό,τι αφορά τις ανάγκες της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο ΣΕΒ ενημερώνει, ότι για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να  επισκεφτείτε την πλατφόρμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης http://digitalsolidarity.gov.gr/

Δείτε ΕΔΩ την επιστολή του Υπουργού Επικρατείας, κ. Γιώργου Γεραπετρίτη προς τον Πρόεδρο του ΣΕΒ, κ. Θεόδωρο Φέσσα σχετικά με τις έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν στους τομείς της υγείας και της ψηφιακής διακυβέρνησης για όσους από εσάς επιθυμούν να ​συνεισφέρουν με σχετικές δωρεές.