Εξαιρετικό το Συνέδριο του ΣΕΓΜ κατά γενική ομολογία

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του ΣΕΓΜ 2019 «Οι Μελετητικές – Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις μπροστά στις νέες απαιτήσεις και αγορές», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens, στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου.

Το συνέδριο, το οποίο παρακολούθησαν 280 και πλέον σύνεδροι, χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό, τόσο από πλευράς ενδιαφέροντος της θεματολογίας όσο και από την πολύ υψηλή ποιότητα των προσκληθέντων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΕΓΜ και στο κλείσιμο του συνεδρίου: «Απαιτείται –εδώ και τώρα- “αλλαγή σελίδας” και “τρέξιμο” από τις ελληνικές επιχειρήσεις, την πολιτική ηγεσία και τη δημόσια διοίκηση, προκειμένου να ανακάμψει ο τεχνικός κλάδος, να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας, αλλά και να συγκλίνει με τις άλλες χώρες της Ευρώπης, οι οποίες βρίσκονται πολύ μπροστά και συνεχίζουν με γοργά βήματα την προσαρμογή τους στις παγκόσμιες πολιτικές, γεωπολιτικές, οικονομικές, περιβαλλοντικές και τεχνολογικές εξελίξεις».

Το συνέδριο υποστηρίχθηκε από σημαντικές εταιρείες του κλάδου και συγκεκριμένα τους χρυσούς χορηγούς GRUNDFOS HELLAS και ΥΔΑΤΩΡ ΑΕ, την αργυρή χορηγό ΤΕΡΝΑ ΑΕ και τους χάλκινους χορηγούς ΑΡΜΟΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΕ, DAIKIN HELLAS, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, HELLASTRON, HILL International, INTERPLAST, KLEEMAN HELLAS, Lamda Development, PLEXSCAPE, SALFO SA και Schneider Electric.

Σύντομα θα εκδοθεί Δελτίο Τύπου με τα συμπεράσματα του συνεδρίου, ενώ θα δημοσιοποιηθούν φωτογραφικό υλικό και videos  στην ιστοσελίδα του συνεδρίου https://www.segm-conference2019.gr/.