Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση 2019 του ΣΕΓΜ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019, στο Domotel Kastri, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΓΜ, η οποία περιλάμβανε και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της περιόδου 2020-2021.

Τα εκλεγέντα μέλη του νέου Δ.Σ., το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αρχές του 2020, είναι οι κ.κ. Παναγής Τονιόλος, Σπύρος Παπαγρηγορίου, Δέσποινα Καλλιδρομίτου, Ελευθέριος Διγώνης, Ιωάννα Ξαvθοπούλου, Κωνσταντίνος Χατζής, Θεόδωρος Δεληγιαννίδης, Γεώργιος Ντούλης, Ιωάννης Λαδόπουλος, Χρήστος Τσομπανίδης και Κωνσταντίνος Γαλερίδης.

Μετά τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε η βραδινή εκδήλωση με το καθιερωμένο επίσημο δείπνο του Συνδέσμου, στην οποία παρευρέθησαν πολλά μέλη και καλεσμένοι του Συνδέσμου. Στη βραδινή εκδήλωση μίλησε ο απερχόμενος Πρόεδρος του ΣΕΓΜ, κ. Κωνσταντίνος Καλέργης, ο οποίος σε μια συναισθηματικά φορτισμένη ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι “… Προσωπικώς, αισθάνομαι υπερήφανος διότι ο ΣΕΓΜ με τη γενικότερη στάση και τις πρωτοβουλίες του όλα αυτά τα χρόνια, ανέδειξε το στοιχείο της υπευθυνότητας και της συλλογικότητας που επιβάλλεται να επιδεικνύεται σε δύσκολες στιγμές. Η σημερινή μέρα βρίσκει τον ΣΕΓΜ, πιο δυνατό, σε καλή οικονομική κατάσταση, με περισσότερα νέα μέλη, με μεγαλύτερο βαθμό διεισδυτικότητας και παρεμβατικότητας, με σημαντική και ηγετική παρουσία στον δημόσιο διάλογο και στις πολιτικές, κοινωνικές και διοικητικές διεργασίες που αφορούν τον κλάδο, με ισχυρό αποτύπωμα στην προώθηση του ρόλου και της σημασίας των μελετητικών – συμβουλευτικών επιχειρήσεων. Αισιοδοξώ, δε, λαμβάνοντας υπόψη και τη διαφαινόμενη μεταστροφή του κλίματος και της κατάστασης στη χώρα, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα αναδειχθεί από τις φετινές εκλογές, θα καταφέρει πολλά περισσότερα…”.

Ευγενική χορηγός της Γενικής Συνέλευσης ήταν η εταιρεία Elvial, η οποία πραγματοποίησε και ενδιαφέρουσα εταιρική παρουσίαση στα μέλη του Συνδέσμου.