2ο Συνέδριο Construction Project Management της BOUSSIAS Events

Στις 12/12/23 θα διεξαχθεί το Συνέδριο Construction Project Management στο Wyndham Grand Athens (Athina Hall) όπου θα συζητηθούν σε Πάνελ εκπροσώπων των μεγαλύτερων κατασκευαστικών θεσμικών αλλά και εταιρειών της αγοράς κατασκευών της χώρας, επίκαιρα θέματα όπως η Ψηφιακή Μετάβαση των Κατασκευών, το ΕΣΤΕΠ – ΤΙΜ – ΤΕΜ όπου θα μιλήσουν οι κ.κ. Εμμανουήλ Βραΐλας μέλος Δ.Σ. ΤΕΡΝΑ Α.Ε, Κων/νος Καλλέργης, ΡΟΙΚΟΣ ΑΕ, κ.α. (συντονίζει ο Πρόεδρος ΣΑΤΕ κ. Γερακάκης) καθώς και για τα προβλήματα του κλάδου: έλλειψη εξειδικευμένου προσωπικού, κόστος κατασκευής, επιτόκια, supply chains και τραπεζική πίστη (συντονίζει ο κ. Συριανός Πρόεδρος ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις).

Δείτε την Ατζέντα εδώ.

Στο συνέδριο η Stacy Sinclair, Chair of FIDIC Digital Transformation Committee, θα μεταφέρει βέλτιστες πρακτικές από τη ψηφιακή μετάβαση των κατασκευών από τα μέλη της FIDIC παγκόσμια ενώ η Arathy Ramesan, FIDIC certified expert, στο workshop «FIDIC RAINBOW SUITE» θα μιλήσει για τη διαφορά στη χρήση των FIDIC Books: Origin of Suite contracts​, Rainbow suite and Rainbow book​, Suite Contracts- Brief detailing of common books​, Some Notable features​, Golden Principles​, How to choose which contract to be used. Το Workshop θα διεξαχθεί στα αγγλικά, ενώ θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία.

Παράλληλα, κορυφαίες κατασκευαστικές και μελετητικές εταιρείες της χώρας θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά case studies όπως η BETAPLAN για το Κέντρο ΑΜΕΑ στο Ελληνικό, η Penelis Consulting Engineers για τη Θεολογική Σχολή Χάλκης, καθώς και οι ΕΚΤΕR, BERIOS, και άλλες κατασκευαστικές εταιρείες, θα μιλήσουν για θέματα όπως η Προηγμένη Τεχνολογία Κατασκευών, Πρακτικές Βιώσιμης Κατασκευής, Διαχείριση Κινδύνων και Ασφάλειας καθώς και στο επίκαιρο θέμα της  Ανθεκτικότητας Υποδομών.

Εκπρόσωποι των εταιρειών INTRAKAT, BOUYGUES, LAMDA Development θα καθίσουν σε ένα Πάνελ συζήτησης με τίτλο «Construction Project Management at the Riviera Tower» και θα παρουσιάσουν πρακτικές, τεχνολογίες και εργαλεία διαχείρισης από το πρωτοποριακό αυτό έργο.

Ειδικές ομιλίες θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Γιάννης Οικονομίδης Εκτελεστικός Σύμβουλος στην ΤΕΡΝΑ Α.Ε θα μιλήσει για τον Στρατηγικό Στόχο Υλοποίησης Έργων Υποδομής: Επίτευξη Ποιότητας. Καθώς και ο καθ. Ι.Π. Παντουβάκης που θα μιλήσει για τις Βιώσιμες Κατασκευές.

Τέλος, το PMI Greek Chapter θα παρουσιάσει Quality Assurance Systems στο κλάδο των κατασκευών και θα αποδώσει 8 PDUs σε όσους παρακολουθήσουν το Συνέδριο.

Στο Συνέδριο ισχύουν ειδικές μειωμένες τιμές για μηχανικούς Α και Β πτυχίου.