2ο Συνέδριο Effective Stakeholder Dialogue – Αθήνα, 4 Ιουνίου 2024

Στην εποχή μας, η οποία χαρακτηρίζεται από βαθιά περιβαλλοντική κρίση, έντονο κοινωνικό αναβρασμό σε παγκόσμιο επίπεδο και μια σειρά προκλήσεων ακόμα και στην εταιρική διακυβέρνηση, το 2ο Συνέδριο Effective Dialogue: Reality Check, κατόρθωσε να αναδείξει τη σημασία της επικοινωνίας και της εξεύρεσης λύσεων μέσω του διαλόγου για την επίλυση σημαντικών περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων που αφορούν τη βιωσιμότητα.

Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2024 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων από την Σύμπραξις, το Ελληνικό Ινστιτούτο Διαβούλευσης και την Anima, περισσότεροι από 60 σημαντικοί ομιλητές σε 17 panels και keynote speeches, ξεκίνησαν έναν γόνιμο διάλογο, αναδεικνύοντας την αξία συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων μερών στη λήψη αποφάσεων. Στο Συνέδριο έλαβαν μέρος, περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες, στελέχη εταιρειών, εθνικών και διεθνών ΜΚΟ, θεσμικών φορέων, Πανεπιστημίων, εκπρόσωποι της Ελληνικής Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ομιλητής στο Συνέδριο ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΓΜ, Πρόεδρος και Διεθύνων Σύμβουλος της Enveco AE, Σπύρος Παπαγρηγορίου. Ο κος Παπαγρηγορίου συμμετείχε σε πάνελ με θέμα: «Διάλογος με Ενδιαφερόμενα Μέρη – Διαβουλεύσεις – Διαπραγματεύσεις» και συνομιλητές τους:
Νανά Παπαδογεωργάκη, Δικηγόρος Αθηνών, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια & Διαπραγματεύτρια (Middle Point Διαμεσολάβηση)
Θάνος Μπελαλίδης, Partner Sympraxis, Sustainability Communication Expert, Public Speaker.
Συντονίστρια του πάνελ ήταν η Γεωργία Λημνιώτη, Stakeholder Event Manager Sympraxis.

Δείτε το Δελτίο Τύπου εδώ.