Ξενάγηση Κυπρίων αρχιτεκτόνων στα Ολυμπιακά Έργα

29 Σεπτεμβρίου 2004

Eνδιαφέρουσα ξενάγηση Κυπρίων αρχιτεκτόνων
στα Ολυμπιακά Έργα
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου ως το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2004 η επίσκεψη Κυπρίων αρχιτεκτόνων στην Αθήνα με σκοπό τη γνωριμία τους με τα Ολυμπιακά Έργα. Η επίσκεψη διοργανώθηκε από το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ) σε συνεργασία με την Μ&Μ EKDILOSIS LTD και τον ταξιδιωτικό οργανισμό AMATHUS NAVIGATION CO. Για την πραγματοποίηση της επίσκεψης ο ΣΑΚ, ορμώμενος από το σχετικό αφιέρωμα στο Ενημερωτικό Δελτίο του ΤΕΕ (2306), απευθύνθηκε στον ΣΕΓΜ, ο οποίος οργάνωσε τις επί τόπου επισκέψεις των Κυπρίων συναδέλφων.

Την πρώτη μέρα, το απόγευμα, έγινε ειδική εκδήλωση σε αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου, όπου διέμενε η αποστολή. Στην εκδήλωση αυτή απηύθυναν χαιρετισμούς οι πρόεδροι του ΣΑΚ Κ. Κωνσταντής και του ΣΕΓΜ Π. Αντωναρόπουλος, ο οποίος, πέρα από τα Ολυμπιακά Έργα, αναφέρθηκε στο ρόλο του ΣΕΓΜ και στην ανάγκη συνεργασίας των Κυπρίων μελετητών με τον Σύνδεσμο, με το δεδομένο μάλιστα ότι η Κυπριακή Δημοκρατίας είναι μέλος της Ε.Ε.

Στη συνέχεια το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΜ Π. Πετρακόπουλος έκανε εκτενή παρουσίαση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων με παράλληλη προβολή διαφανειών. Στη διάρκεια της παρουσίασης πήραν το λόγο και αρκετοί από τους παρευρισκόμενους Έλληνες συναδέλφους αρχιτέκτονες.

Για το πλήρες κείμενο πατήστε εδώ