Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πρόσκληση σε ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «Ασφάλεια Κατασκευών – Πρόληψη κινδύνων – Ευθύνες Μηχανικού και παραγόντων σε Τεχνικά και Οικοδομικά Έργα» 30/05/2024

30 Μαΐου

Ο ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ανοικτή εκδήλωση με θέμα «Ασφάλεια Κατασκευών – Πρόληψη κινδύνων – Ευθύνες Μηχανικού και παραγόντων σε Τεχνικά και Οικοδομικά Έργα», την Πέμπτη 30/05/2024 και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ (1ος όροφος, Νίκης 4), στην Αθήνα.

Με δεδομένο ότι η ασφάλεια των μικρών και μεγάλων τεχνικών και οικοδομικών έργων, είτε είναι σε φάση κατασκευής, είτε λειτουργίας, εμπίπτει στο γνωστικό και επαγγελματικό πεδίο των Αρχιτεκτόνων και γενικότερα των Μηχανικών και παράλληλα απασχολεί καθημερινά τους πολίτες και την επικαιρότητα, ο ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ επιχειρεί να συνεισφέρει στη σχετική συζήτηση.

Στόχος είναι να ακουστούν απόψεις από Μηχανικούς, Νομικούς, αλλά και από Ελέγχοντες Οργανισμούς, να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα και να γίνουν βήματα προς τη βελτίωση της κατάστασης. Ταυτόχρονα ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη ευρύτερης ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των συναδέλφων για τα ζητήματα αυτά.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Μαΐου