Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πρόσκληση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2022

15/12/2022

Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού του Συνδέσμου, προσκαλείστε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 16:30 στο Ξενοδοχείο Grand Hyatt (Λεωφόρος Συγγρού 115, 11745, Αθήνα), με την κάτωθι Ημερήσια Διάταξη:

1. Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου έτους 2022.
2. Οικονομικός απολογισμός της περιόδου 01/12/2021 έως 30/11/2022.
3. Προϋπολογισμός της νέας διαχειριστικής περιόδου, από 01/12/2022 μέχρι 30/11/2023.
4. Επιβεβαίωση Σύνθεσης Ανώτατου Πειθαρχικού Συμβουλίου.
5. Συζήτηση – τοποθετήσεις μελών.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις παρ. 1 και 6 του άρθρου 18 του καταστατικού του ΣΕΓΜ, η Γενική Συνέλευση είναι σε απαρτία ανεξαρτήτως του αριθμού των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών που θα παραστούν. Επίσης, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 18 του καταστατικού, μέσα στην πρώτη εβδομάδα από την παρούσα πρόσκληση τα μέλη μπορούν να εισηγηθούν προσθήκες στην ανωτέρω Ημερήσια Διάταξη.

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα “Προοπτική ανάπτυξης της Χώρας και του Ελληνικού Μελετητικού – Συμβουλευτικού Κλάδου μετά το 2026”, με συμμετέχοντες τους διακεκριμένους ομιλητές, Kαθηγητή κύριο Νίκο Βέττα, Γενικό Διευθυντή ΙΟΒΕ και Kαθηγητή κύριο Νίκο Χριστοδουλάκη, πρώην Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

Μετά το πέρας της ανωτέρω συζήτησης, στις 20:30, θα ακολουθήσουν η βραδινή εκδήλωση και το καθιερωμένο επίσημο δείπνο του Συνδέσμου, στην έναρξη του οποίου θα υπάρξει σύντομη ομιλία του κ. Λεωνίδα Δαμιανίδη, επίτιμου Πρόεδρου της εταιρείας και μέλους του ΣΕΓΜ, ΛΔΚ Σύμβουλοι.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Ελλάς που είναι δίπλα σε κάθε επαγγελματία έτσι ώστε να προσφέρει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις και προϊόντα μεταξύ των οποίων: VRF Συστήματα θέρμανσης και ψύξης LG Multi V 5 (Heat Pump / Heat Recovery), Μονάδες Split (RAC) & Διαιρούμενου Τύπου Ημικεντρικά (Single CAC), Συστήματα Multi F & Multi FDX, ERV εναλλάκτες αέρα-αέρα & μονάδες 100 % νωπού για αερισμό χώρων, Chillers & LG Therma V Αντλίες
Θερμότητας (Split & Monobloc) αέρος-νερού, Μονάδες LG Hydrokit για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, Ξενοδοχειακές Τηλεοράσεις & Infotainment Σύστημα, Οθόνες Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage).

Για την άρτια και ποιοτική οργάνωση της Γενικής Συνέλευσης και την αποφυγή προβλημάτων εσφαλμένης εκτίμησης των συμμετασχόντων στη βραδινή εκδήλωση/δείπνο, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και η αποστολή της φόρμας συμμετοχής, μέχρι την Παρασκευή 09/12/2022.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/12/2022