Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

1ο Συνέδριο PROPTECH – Digitalizing Real Estate

05/07/2023

Το 1ο Συνέδριο PROPTECH – Digitalizing Real Estate της BOUSSIAS θα διεξαχθεί στις 5/7/2023 στην OTEAcademy.

H PropTech, συντομογραφία της τεχνολογίας ακινήτων Property Technology, είναι ο aggregator όλων των τεχνολογιών που αφορούν το κτίριο, κυρίως ως Asset: η προστιθέμενη αξία του, μετά τη κατασκευή. Big data, Blockchain στις συναλλαγές, IoT, AI, Digital Twins & Data Driven Facility Management, ΒΙΜ, ConTech, drones, LegalTech, FinTech, Smart Home tech, Smart Buildings tech, Smart Cities tech, Welbeing data, Climate tech, Brokerage tech, Virtual Reality, PaaS, Hospitality Tech, E-Health tech – όλα είναι PropTech.

Η PropTech θα φέρει επανάσταση στο δομημένο περιβάλλον και τον τρόπο λειτουργίας του Real Estate, ίδια με την εποχή της ανακάλυψης του ίντερνετ. Οι μεσίτες δεν ανακαινίζουν μόνο τα κελύφη των ακινήτων τους για να αυξήσουν την αξία τους, αλλά και την υποδομή της λειτουργίας των ακινήτων τους.

Η PropTech θα μεταμορφώσει το δομημένο περιβάλλον και τον τρόπο λειτουργίας του Real Estate. Από την χρήση ΒΙΜ στη κατασκευή, στην εφαρμογή του blockchain για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας στις συναλλαγές, στην άνοδο των έξυπνων κτιρίων που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT) για να φέρουν επανάσταση στo Facility Management, ή τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης – μηχανικής μάθησης και Big Data για την κατανόηση της αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων και του δομημένου περιβάλλοντος , οι πιθανές εφαρμογές PropTech είναι τεράστιες, σε μια εποχή μεταπανδημική και αντιπληθωριστική, που χρειάζεται κάθε προσπάθεια προστιθέμενης αξίας στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων μιας εταιρείας και ενός οργανισμού Ακινήτων, και αυτό μόνο η χρήση τεχνολογίας στη διαχείριση ακινήτων το εξασφαλίζει.

Μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου του Συνεδρίου και να δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
05/07/2023