Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

55η Διεθνής Έκθεση Αλγερίας (“International Fair of Algiers” – FIA) 24-29.06.2024

24 Ιουνίου - 29 Ιουνίου

Προγραμματίστηκε η διεξαγωγή της 55ης Διεθνούς Έκθεσης Αλγερίας (“International Fair of Algiers” – FIA), η οποία θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα Αλγέρι, μεταξύ 24-29 Ιουνίου τ.έ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η εν λόγω Διεθνής Έκθεση διοργανώνεται με επιτυχία από το 1964 και συγκεντρώνει περισσότερους από 600 εκθέτες από 30 χώρες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε μια ευρεία γκάμα κλάδων προϊόντων και υπηρεσιών (ενδεικτικά αναφέρονται: γεωργία, τρόφιμα-ποτά, χημικά, κατασκευές κ.ά.) και διακρίνεται για την υψηλή της επισκεψιμότητα. Συνιστά ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός για τη χώρα, αποτελώντας κομβικό σημείο για επαγγελματική και επιχειρηματική δικτύωση, διερεύνηση επενδυτικών ευκαιριών και σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών.

Δείτε εδώ το ενημερωτικό έντυπο για την εν θέματι Διεθνή Έκθεση (στα αγγλικά), ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ακόλουθο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.safex.dz/?fia=home&lang=en και να επικοινωνούν στα ακόλουθα e-mails: Fia [at] safex [dot] dz και event [at] safex [dot] dz .

Λεπτομέρειες

Αρχή:
24 Ιουνίου
Τέλος:
29 Ιουνίου