Προφίλ Χρήστη

Print Friendly, PDF & EmailΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.
Έδρα: ΚΟΝΙΑΡΗ 45 Ελλάδα/Greece
Τηλέφωνο: 2106437078
Email: info [at] hellinikimeletitiki [dot] gr

Social Media

Πληροφορίες για την Εταιρεία/Γραφείο

Διακριτικός Τίτλος: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.
Επωνυμία: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ Α.Τ.Ε.
Επώνυμο Εκπροσώπου: ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗΣ
Όνομα Εκπροσώπου: ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Πιστοποιήσεις: ISO: 9001
Τομείς Δραστηριότητας: Οικοδομικά Έργα, Υπηρεσίες Συμβούλου, Διαχείριση Έργων
Πιστοποιήσεις: ISO: 9001

Ενδεικτικά Έργα

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Το έργο αναπτύσσεται σε μία έκταση 304 στρεμμάτων η οποία καταλαμβάνει τη γνωστή χερσόνησο που εκτείνεται νότια του “Λαιμού” της Βουλιαγμένης. Ύστερα από σχετικό διαγωνισμό η έκταση και τα εντός αυτής ακίνητα περιήλθαν από την ιδιοκτησία της ΕΤΕ στην “Jeremyn Street Real Estate Fund IV LP”. Η εταιρεία μας, ανταποκρινόμενη σε σχετική πρόσκληση της εταιρείας HILL International που έχει αναλάβει τη Διοίκηση του έργου, ανέλαβε όλες τις μελέτες αντικειμένου Δομοστατικού που προβλέπονται να υλοποιηθούν και αφορούν στα υφιστάμενα και διατηρούμενα κτίρια αλλά και στα νέα κτίρια και τεχνικά έργα που προέκυψαν κατά τη φάση ωρίμανσης των Αρχιτεκτονικών μελετών και των σχετικών αδειοδοτήσεων.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΣΤΟ Γ.Ν. ΑΘΗΝΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ

Η προσθήκη της νέας πτέρυγας των χειρουργείων συνολικής επιφάνειας 14.000 m² υλοποιείται στο κεντρικό τμήμα του γηπέδου εντός του οποίου αναπτύσσονται τα διάφορα, διατηρητέα και μη κτίρια του "ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ". H προσπέλαση και η κατασκευή παρουσιάζει σχετικές δυσκολίες και έτσι, εκτός από το υπόγειο που κατασκευάζεται αμιγώς από Ω.Σ., η ανωδομή προβλέπεται σύμμεικτη αποτελούμενη από δικτυωματικούς φορείς μεγάλων ανοιγμάτων, τεγίδες και προκατασκευασμένες πλάκες από σκυρόδεμα. Τον αντισεισμικό ρόλο αναλαμβάνουν ισχυρά τοιχώματα από Ω.Σ. Το κτίριο κατασκευάζεται σε δύο φάσεις. Η κάθε φάση αποτελείται από ένα στατικώς ανεξάρτητο κτίριο. Η μελέτη συμπεριέλαβε δυναμικό έλεγχο ταλαντώσεων των δαπέδων, λόγω των αυστηρών απαιτήσεων των χειρουργείων.

NAVARINO DUNES, COSTA NAVARINO

Το τμήμα του αναπτυξιακού έργου που μελέτησε η εταιρεία μας είναι μια ξενοδοχειακή μονάδα με 13 κτίρια(πτέρυγα Α), αθλητικό κέντρο (health club),κέντρο ψυχαγωγίας (sports center), aqua park.To κάθε κτίριο περιλαμβάνει υπόγειο ,ισόγειο και 2 επιπλέον ορόφους. Το συνολικό εμβαδό της πτέρυγας Α είναι 30.000 τ.μ. Ένα τυπικό κτίριο έχει πισίνα, πέργκολες στα μπαλκόνια, ενώ όλα τα κτίρια συνδέονται μεταξύ τους με ένα σύστημα ξύλινων διαδρόμων. Το κέντρο ψυχαγωγίας αποτελείται από 4 στατικώς ανεξάρτητα τμήματα, πολλαπλών δραστηριοτήτων συνολικής εμβαδού 9500 τ.μ. Όλα τα τμήματα είναι κατασκευασμένα από οπλισμένο σκυρόδεμα εκτός από ένα εμβαδού 700 τ.μ. που έχει μεταλλική στέγη με χωροδικτυώματα.

ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ

Κτίριο από Ω.Σ. με χρήση χάλυβα στις αίθουσες εκθεμάτων μεγάλου ανοίγματος καθώς και ωοειδής μεταλλική κατασκευή για την στέγαση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων. Συνολική επιφάνεια 8.000m².

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΠΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΝΕΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κτίρια συνολικής επιφάνειας 100.000m² περίπου. Φορείς από χάλυβα, σκυρόδεμα και ξύλο. Μεταλλικές στέγες και στέγαστρο μεγάλων ανοιγμάτων.