Συνέδρια Φραγμάτων από την ΕΕΜΦ, Σεπτέμβριος 2024

Τον Σεπτέμβριο 2024, θα πραγματοποιηθούν δύο συνέδρια από την ΕΕΜΦ.

– Το 4ο Συνέδριο Φραγμάτων και Ταμιευτήρων, θα διεξαχθεί 10&11 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πολεμικό Μουσείο. Το Συνέδριο αποτελεί το μεγαλύτερο ελληνικό συνεδριακό γεγονός με θεματολόγιο στο χώρο των Φραγμάτων. Στο Συνέδριο σχεδόν μια ολόκληρη συνεδριακή ημέρα θα είναι αφιερωμένη στην Ασφάλεια και τα τεχνικά αντικείμενα του Κανονισμού Ασφαλείας των Φραγμάτων. Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο και την εγγραφή σας, θα βρείτε εδώ.

– Το International Symposium on Dams and Earthquakes, θα διεξαχθεί 12&13 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πολεμικό Μουσείο. Το Συμπόσιο διοργανώνεται σε συνεργασία με το European Working Group on Dams and Earthquakes του ICOLD European Club (EurCOLD) υπό την αιγίδα της ΔΑΦ. Στο Συμπόσιο συμμετέχουν ειδικοί επί σεισμικών θεμάτων που υπεισέρχονται στους διεθνείς και Ελληνικούς Κανονισμούς για τα φράγματα, από πολλές χώρες. Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο και την εγγραφή σας, θα βρείτε εδώ.

Για σχετικές πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των Συνεδρίων στο info@globalevents.gr και panagiotis@globalevents.gr.

Επικοινωνία

Τα Γραφεία Μας

Σίνα 10, 106 72 Αθήνα

Follow us at Social Media

Επικοινωνία

Τα Γραφεία Μας

Σίνα 10, 106 72 Αθήνα

Follow us at Social Media

Copyright © 2025 SEGM. All rights reserved. Designed by Sympraxis Team / Smart Tree

Copyright © 2025 SEGM. All rights reserved. Designed by Sympraxis Team / Smart Tree