Μεγάλη επιτυχία είχε το Συνέδριο 2017 του ΣΕΓΜ

Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο ΣΕΓΜ 2017: «Ο Μελετητικός – Συμβουλευτικός κλάδος σ’ έναν κόσμο που αλλάζει», το οποίο διεξήχθη στις 29 – 30 Σεπτεμβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Electra Palace, στη Θεσσαλονίκη.

Κατά γενική ομολογία, το Συνέδριο του ΣΕΓΜ είχε μεγάλη επιτυχία αφενός από άποψη συμμετοχής (άνω των 170 σύνεδροι), αφετέρου από άποψη ενδιαφέροντος και υψηλής ποιότητας ομιλιών και συζητήσεων.

Ήδη έχει ξεκινήσει η ανάρτηση των παρουσιάσεων των ομιλητών στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου, ενώ θα ακολουθήσει και η ανάρτηση των βιντεοσκοπήσεων των εργασιών του Συνεδρίου.

Τις προσεχείς ημέρες θα δημοσιοποιηθούν τα συμπεράσματα και οι προτάσεις που διατυπώθηκαν για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη του μελετητικού – συμβουλευτικού κλάδου.

Το Δ.Σ. του ΣΕΓΜ εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας του Συνεδρίου: στην ομάδα διοικητικής υποστήριξης, στην εταιρεία οργάνωσης του συνεδρίου, στους χορηγούς για την πολύτιμη στήριξή τους, στους εκλεκτούς προσκεκλημένους ομιλητές και σε όλους τους συμμετέχοντες συνέδρους