Συμμετοχή του Αντιπροέδρου Β’ του ΣΕΓΜ κ. Ιωάννη Λαδόπουλου στο Energy Efficiency Conference

Μετά από 2.5 χρόνια, με τη φυσική παρουσία άνω των 200 συμμετεχόντων, επαγγελματιών στην ενεργειακή εξοικονόμηση του κτιριακού τομέα και στο κατασκευαστικό κλάδο γενικότερα, έλαβε χωρά το 10o Συνέδριο της ΒOUSSIAS , Energy Efficiency in Buildings, στο Ίδρυμα Ευγενίδου.

Το Συνέδριο για την Ενεργειακή Αποδοτικότητα στον Κτιριακό Κλάδο, ξεχώρισε για το υψηλό επίπεδο των ομιλητών, την ενδιαφέρουσα θεματική και τα case studies που παρουσιάστηκαν για τις παγκόσμια πρωτοπόρες τεχνικές και τεχνολογικές λύσεις σχεδιασμού κτιρίων, αλλά και πάρκων, εγκαταστάσεων logistics, υποδομών, τη χρήση υλικών και τα εργαλεία εξοικονόμησης ενέργειας από τη διαχείριση χρήσης κτιρίων, διάφορα εργαλεία πιστοποίησης, επιθεώρησης και ελέγχου, αλλά και χρηματοοικονομικές λύσεις κτιριακής αναβάθμισης.

Ο ΣΕΓΜ συμμετείχε με τον Β’ Αντιπρόεδρο Ιωάννη Λαδόπουλο και ομιλία με τον τίτλο «Η Ενεργειακή Αναβάθμιση και ο Ενεργειακός Σχεδιασμός των κτιρίων ως Μοχλός Ανάπτυξης και Ανάσχεσης της Κρίσης» αλλά και στο Πάνελ Συζήτησης: “H νομοθεσία Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων: προκλήσεις και ευκαιρίες” με τη συμμετοχή του ΓΓ ΥΠΕΝ Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αστικής Ανάπτυξης κ. Ε. Μπακογιάννη.

Για να δείτε την παρουσίαση παρακαλώ πατήστε εδώ